måndag 19 november 2012

Helgen i bilder

 

Det blev pizza på fredagen. Mozzarella - parmaskinka - tomat - rucola... mmmm...

 

Fixade klart  Råddis tass-tavla på lördagen, och den blev ju som ett fint konstverk. Nöjd. :o) Sen styrde Rogdaj och jag kosan mot Kronan och det blev tattoo-lördag. Vi tatuerade inget på torsdagen utan tog igen det på lördag istället med bättre tid. Här ser ni en sneak-peak... hihi.


Så var ju lördagen annars också en hemskt, hemskt viktig och STOR dag. D.v.s
Gixers 2-års dag. 
Han fick ett möss (leksaks naturligtvis), snusade på det och tog det av mej till och med (= tycker om). Två röda sekunder senare kommer Ninja flygande, slitermösset av honom och där var det. Han hade inget möss mera. Det blev Ninjas nya favorit... Suck.
Sorry Gix.

 

Och så blev det söndag, jag jumppade lite (jeeee, bussiga jag), åt hälsosamt och var allmänt duktig. Inget speciellt alls hände. Malin kom hem från sin far, herr Trassels bror var på besök. Herr T var i verkstan så gott som hela dagen. Lugnt och skönt.

Nu på måndag skall vi få veta resultaten av samarbetsförhandligarna på jobbet. Enligt infon skall det minskas med 50 personer så ska bli intressant att se hur det blir.
Kl 14.00 skall infon släppas... D.v.s om en timme.

Här har ni min lunch. Spaghetti (mörk, eko) och malettköttsås på tomatkross och sallad. Gott. Rester från igår. Finns ännu en portion tills i morgon åt mej. praktiskt och förmånligt.

 

Jag har träningsvärk, vilket är fint. Det sporrar mej liksom lite att fortsätta. Känns bra när man känner att man har gjort något. Känns däremot INTE bra när man har svårt att sätta sej på wc... Kan berätta att om man dricker mer än 2 liter vatten på en dag springer man relativt ofta på wc. Då har man relativt ofta ont... :D

Ha en bra vecka, nu är det under 2 veckor till 1:a avdent... ;o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar