måndag 22 augusti 2011

lilla katten Bus

Tänkte att jag skulle göra ett inlägg om katten bus. Gixer heter han och är född 27.1.2011. Hans bästa vän är då alltså en dobermann, Rogdaj, och hans "storebror" är katten Nelson, född 18.6.2000. Han är redan en äldre farbror. Nelson är inte riktigt av samma åsikt om busas och lekas som Gixer, men oftast bryr sej inte Gix om det... Tyvärr... Då får mamma eller pappa ingripa... :o) Men ibland kan man vila sött sida vid sida.


Gixer gillar samma saker som hunden. Köttiga ben eller grisöron är alltid gott. Men tyvärr får han inga egna så han är tvungen att tigga av Roggis... Stirrar man tillräckligt stint och är envis kan han till sist ge upp och bjuda. Gör han inte det får man bara stjäla...




Det är ju tur att Rogdaj är en snäll liten dobermann som även låter lilla katten Bus smaka. Eller stjäla. Eller så går han bort med sin godis. Och mamma får ge något annat åt Gix... haha.


Snällast är Gix ändå när han sover. Och absolut sötast i världen. Men ack så busig när han är på det humöret... Och tur är väl det för annars skulle det ju kunna bli trist.


Så nu vet ni vem Gixer är.

kl 21.30

Nu har mamma åkt hem med nyfixade naglar. Måste erkänna att jag är lite stolt denna gång, dom blev ganska häftiga. Lite annorlunda ... Och enligt min mor är svart och vitt det bästa. Här kommer ett par bilder:



Nu kan ni säkert gissa vem som är trött (= jag). Roggis måste nöja sej med en lite kortare kvällspromenad ikväll...

Ännu en grej!
Har fått "feedback" om att det är svårt att skriva kommentarer i bloggen och ändrade just lite på inställningarna så nu borde det vara OK. Det är ganska nytt för mej det här med bloggen ännu, men man lär sej... NU borde alltså alla kunna skriva kommentarer! :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar