lördag 8 december 2012

Gårdagens saldo

Det var en lyckad trip till Ikea igår. Okej, vi visste vad vi skulle ha och köpte faktiskt bara det. Förutom några småsaker som var slut. Förutom Ikea blev det Vekkokauppa och Stockmann i Hagalund. Så några julklappar fick vi hem också. Jag tror faktiskt att det börjar vara klart med klapparna. Bara någon enstaka till. Skönt. :o)

Soffan är på sin plats och det blev lyckat. Vi var faktiskt lite oroliga över att det skulle bli för trångt men det blev inte.

 

Jag hade en vit julstjärna i tyg från i fjol, likaså pytsen från Ikea. Fick en snilleblixt igår och köpte en röd (fejk) julstjärna till och Voila - en "julkorg" som håller till nästa år. Och är inte heller giftig. Det är viktigt att ha ogiftiga blommor med en liten katt-bus i huset. Två anda Ikea fejka-blommor till och några jättekottar så var det klart.

Nu ska herr Trassel bygga ihopa de nya stolarna och sen ska jag få ny spegel + belysning i vessan. Jeee. Det har jag verkligen väntat på. Det är såå värdelöst att sminka sej i skit belysning. Varannan (minst?) gång ser man ut som en skräcködla i dagsljus, men nu ska det alltså bli ändring på detta.

Ha det gött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar