torsdag 25 juli 2013

My Fat Greek Vacation

Nu känner jag att det är dags att klämma fram ett blogginlägg. Har haft lite annat så jag har inte "hunnit" blogga... Ups.

Japp, semester på gångs här. Första veckan gick i ett nafs. Vi var ut med båten på helgen (jag, Herr Trassel och Rogdaj), vi övernattade till och med. Det var riktigt skönt och gick utmärkt.

Sen var det mammas födelsedag, en båttur med mina föräldrar, födelsedagskaffe hos svärmor och lite takremont på lidret, packa och shoppa som gällde. För på lödagkväll bar det av mot Vanda. Där övernattade vi på Airport hotellet och avgången mot Grekland / Thassos var på söndagmorgon. Här är vi nu. Bloggar från balkongen i 35 graders hetta. I skuggan. Huh.

Här kommer lite bilder vi har tagit hittills. Det har blivit massor med bilder. Vi har hyrt en 125cc skoter som vi redan en gång har åkt runt hela ön med (ca 100km). Det var verkligen en bra ide för man kommer superbra fram och är inte "bunden" till en plats på det sättet. :)

Marmorstranden, där det inte är sand utan marmorgrus och "marmorsand" -även i vattnet. Häftigt.
 
 
 

 

Vi har ingen frukost eller restaurang på hotellet så vi fixar vår egna på balkongen. Det är faktisk rätt så skönt...

 

 

På kvällen kan det sedan bli pizza, eller souvlaki eller något annat gott...

 
 

 

... och så ska man inte glömma efterrätten.

 

 

Här finns massor med katter. Och ojoj vad dom är söta. Som en blandning mellan bondkatt och orientalkatt. Dom är smala med stooora ögon och öron. Skulle kunna ta hem alla. ;)

 
 
Hotellkatten. Måste vara renrasig gammeldags siames. Eller åtminståne ha en massa såna gener. Ser likadan ut som Ninjas o Gixers pappa.
 

 

Fint är det på kvällen också.

 
 

 

Nej vet ni, nu är det nog dags för ett dopp i det blå. Och att hoppas att detta inte sååå snabba wi-fi klarar av att ladda upp alla dessa bilder... Återkommer igen när "jag har tid". ;)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar