lördag 3 augusti 2013

Sista dagen

Idag var det sista dagen på Thassos för oss. Den har spenderats med omtanke.

Den började med morgonmål på balkongen och efter det styrde vi skotern mot Skala Potamis. Med en krok via Golden Beach. Där tog vi ett låååångt dopp vid piren. Det var skönt. Sista gången som vi badade i havet.

Efter doppet var det glass som gällde.

Sen till byn på den sista shoppingen. Vi hade några prylar som vi hade sett ut och funderat på. Nu var det dags att shoppa.

Det finns så mycket fint men man kan inte köpa allt... Vi var bland annat till en butik som sålde godis i lösvikt. Första och enda gången jag såg det här.

Fina lyktor som skulle passa till båten...

Vad vi shoppade kan jag inte berätta nu. Det får de nära och kära se när vi har kommit hem.

En sista gång stannade vi o tittade på utsikten när vi körde tillbaka mot Limenas.

Så hälsade jag på Danny Bunny som också bor på vårt hotell. En riktigt trevlig kanin var det.

 

Herr Trassel ville uppdatera sej lite om rallyt i Jyväskylä så jag gick ner till poolen för att simma o sola lite ännu. En sista gång.

Efter ett par timmar kom gubben och meddelade att han är jätte jätte hungrig nu. Så det var bara att gå och fräscha upp sej lite och sen åka till stan för att äta. Vi var (för tredje gången) till Stratos och äta. Ägaren är supertrevlig, maten god (bästa tsatsikin EVER) och restaurangen ligger nästan på stranden.

Mitt snygg-sällskap...

Herr Trassel valde moussaka och jag en spaghetti carbonara. Gott.

 

Vi fick även sällskap, en liten mager katt-herre.

Han gillade köttet i moussakan och spaghettin (bacon och grädde, svårt att gissa va?) massor. Efter att han ätit klart så tvättade han sej, blev lite omkrafsad och så lade han sej så här nöjd o belåten vid vårt bord. Tror visst att vi blev lite kompisar...

Jaha, så var det dags för det tråkiga. Att lämna tillbaka skotern och traska till hotellet för att packa. Det är alltid lika besvärligt och tråk-göra. Men nu är det klart, sitter på balkongen med en lime Breezer och skriver detta.

Avresa från hotellet imorgon kl 06.50 (huuuu), flyget avgår klockan 11.

Skönt att vara här men SKÖNT ATT KOMMA HEM TILL ALLA NÄRA OCH KÄRA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar