onsdag 28 mars 2012

Stackars vovven (igen)

Blää. Var till  veterinären med Råddis idag. Misstänkte ögoninflammation. Det var det inte men han har nån slags allergisk reaktion på någonting (pollen, ändring i maten?) så han fick en kortisonspruta och antibiotikakur på 5 dagar och ögondroppar. Det är inte alls länge sedan han åt en kur med antibiotika för öroninflammation. Och hade örondroppar då förstås. Pillren gick bra men örondropparna var en plåga tyckte han. I synnerhet i det sjuka örat.

Så vovven har haft en skit dag. Vi klippte nämligen klorna (djurplågeri 1) innan vi åkte till tant doktorn, hos doktorn fick han spruta (djurplågeri 2) o sen blir han lovad ögondroppar i fem dagar framåt (djurplågeri 3). Och ingen piimä på maten mera (djurplågeri 4). Fnys.

Se nu så ynklig man kan vara (ät själv torra priplor utan piimä)

ynkligast i världen, och ack så liten dessutom

Kan inte nån komma o rädda mej?

ser jag tillräckligt ynklig ut nu?

Men att få pillret i en köttbulle (berätta INTE åt hunden att jag smugglar i honom piller), det tycker han om så här:

man kan rädda många situationer med lite godis...

Sen till sist en suddig och dålig bild på mej och min jumpsuit/onepiece/sparkdräkt. :oD Jag fick den idag. Herr T är på massage, får se om han dimpar när han kommer hem o hittar mej så här... hihi

en turkos gris...?

Jaha, då lite tråkiga sysslor ännu idag. Imorgon har vi nioårs kalas med 8 (?) inbjudna gäster. Satte en tidsgräns på 1,5 timme. Wish me luck. Eller vill nån byta med mej???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar