torsdag 2 augusti 2012

♥ Alla killar duger ♥


 


Lilla damen har ju hela tiden sett upp till Gixer (STOOORE Bror) och tytt sej till honom. De leker, busar, tvättar varandra och sover tätt, tätt intill varann. Godisarna... Nelson har inte riktigt gillat Ninja. Kanske för att Gixer har sabbat det här med kattunge enligt Nelson. Ni vet, pinat och bråkat så mycket att han helt enkelt är slut på allt som heter kattunge eller katt-tonåring.

Och så plötsligt händer det. Ninja kryper fast vid gamle gubben och där sover dom så sött. Och Nelson tvättar henne lite sådär på huvudet. Tänk vad bra hon har det, lilla gumman. Två trygga (eller njaa, en trygg, en knäpp) killar som hon kan ty sej till när hon behöver vara nära. Sötnos.

 


Så känner jag mej väldigt lyckligt skattad när jag får njuta av dessa små lurvbollar varje dag hemma. Förutom idag morse då, när Ninja stod på min bröstkorg och skrek mej i ansiktet klockan 06.00. Efter en stund slickade hon mej på ögonlocken (hennes tunga har blivit sträv nu...) när jag inte reagerade på skriket. Hon är ju sååå söt tillika som man blir såå sur. Att sådant. :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar