måndag 11 augusti 2014

Måndag och helgen som gick

Jaha, så var det måndag igen. Och skolorna börjar imorgon. :o)

Helgen som gick var superbra. Kändes mera som en minisemester än ett vanligt veckoslut.

På lördagmorgon hade vi träff med P & F för att köra till Kiikala på Burnout Party. Alltså typ dragracing med gatubilar/cyklar. Me likey. Vädret var perfekt, lite molnigt sådär så att man inte svettades ihjäl med mc-kläderna på.


Här står dom vackert parkerade bredvid varandra. Tror nog att jag har min drömcykel nu. Den är perfekt för mej att köra. Som gjord för mej. Kan inte vara nöjdare. :o)


Bränt gummi, avgaser, bensin... Jag skulle kunna uppleva detta varje helg.

Sen tog vi ut The Buggy på en och annan (hmmm, många...) cruising. Såå skönt att åka i när det är varmt. Och så roligt när många (okända) människor vinkar och hälsar när man kör förbi. :D

Ja, vi har alltså övertagit vården av denna årsmodell -68 VW Buggy. Den var i behov av ett nytt hem så vi tänkte att varför inte? En loppa hit eller dit liksom...


På söndagen var Malin på kalas till Hangö och när vi sökte henne från Karis körde vi till Lagmans strand. Har inte varit där på hmmm... 17 år tror jag? Nostalgi. Malin tog ett snabbt dopp och sen brummade vi hemåt.


Hålet efter microdermalen läker fint. Nu är det bara en mörkare fläck kvar. Hoppas den bleks bort snabbt. Men det verkar inte bli något större ärr efter den, vilket ju är najs.


Jaha. Ny arbetsvecka. Då är det väl bara att börja knega då.

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar