måndag 13 januari 2014

Vårkänslor i kylan

Heeeeej på er!

Länge sedan sist. Julen och nyåret kom och gick. Nu har vi januari och det har äntligen snöat lite. 

Jag har väntat på minusgrader sedan november. Bara för den enkla oraken att jag vill byta mina sofföverdrag tillde vita. Men tre katter och en hund + lerigt och vått ute går INTE ihop med vita soffor... Men nu, nu ska de bytas och vardagsrummets ska få en facelift.

Har gjort några bildcollage på vad som inspirerar mej just nu. Svart, vitt och grått. Vita orkideér, silvrigt, ljust. Och tulpaner. Naturmaterial, skinnfällar och ljus. Oooh.

Så ska det få bli.




Heeeeei kaikille!

Pitkästä aikaa. Joulu ja uusivuosi lusittu. Nyt ollaan jo pitkälle tammikuussa ja ulkona on jopa vihdoinkin satanut vähän lunta. 

Olen odottanut pakkasia jo marraskuusta asti. Ihan vaan niinkuin naurettavasta syystä että haluan vaihta sohvien päälliset valkoisiksi. Kolme kissaa ja koira + vesisadetta ja mutaa EI oikein sovi yhteen valkoisten sohvien kanssa... Mutta nyt, nyt ne menee vaihtoon ja koko olkkari saa pienen kasvojen kohonnuksen.

Olen tehnyt muutaman kuvakollaasin kaikesta mikä juuri nyt inspiroi minua. Vaaleaa, luonnonmateriaaleja, valkoisia orkideoita. Kynntilöitä, hopeisia yksityiskohtia. Ja tulppaaneja. Oih. 

Tällaiseksi teen olkkarin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar